forside | kart | fakta | tips | oppslag | nyheter | artikler | debatt| video | musikk | mat |  helse | Tangaroa | Robinson | mysterier | penpals | linker | billetter | kontakt |

Farlig forskning:
- Hvorfor skal det holdes hemmelig at
Terje Dahl og Lovelock-skallene
Terje og Lovelock-skallene
kjemper har eksistert?

Vi har i noen år hatt et bevis for at kjemper har eksistert, men hvorfor er det så vanskelig å lære om dette? Hvorfor forteller leksikonene oss at kjemper bare er mytologiske fantasier og at gigantisme bare er en sykdom? Og hvorfor har arkeologer advart meg om at min forskning på kjemper kan være farlig? spør vår redaktør Terje Dahl.

To av verdens mest anerkjente forskere på de første menneskeartene, Abesalom Vekua og Lee Berger, er sikker på at vi mennesker har vært gjennom en periode med gigantisme - at vi hatt en rase mennesker som var høyere enn vi er i dag. Men selv om de kan vise fram fossiler av gigantiske menneskebein dette er fortsatt ikke akseptert av flertallet av forskere - og i leksikonene vil vi lese at kjemper bare er myter eller resultat av en sykdom. Hvorfor? Er dette ment å være en hemmelighet? Hvorfor?
Mytologi
Gjør som jeg gjorde; Søk i Wikipedia og andre leksikon på "kjempe(r)", "menneskelige kjempe(r)", "forhistoriske kjemper", "kjempeskjeletter", og "gigantiske menneskebein". Du vil ikke finne noe annet enn referanser til mytologi.
    Du vil lett finne Berger og Vekua og deres funn av svært gamle menneskearter i Sør-Afrika og Georgia på tilsvarende søk. Men ikke et ord om at de også kan bekrefte at vi har vært gjennom en periode av gigantisme; at vi har vært kjemper.

Du kan klikke på bildene for mer informasjon
Professor Lee Berger and Dr. Chris Smith
Prof. Berger og Dr. Smith
Professor Lee Berger Berger showing giant bone.
Berger viser bein
Vekua finding Homo erectus georgicus
Vekua og hans team
Vekua on Russian news
Vekua på russiske nyheter
Verdenskjent paleontolog
Professor Lee Berger er en verdenskjent paleontolog og arkeolog fra University of the Witwatersrand i Johannesburg, Sør-Afrika. Han har gjennomført en rekke ekspedisjoner som oppdagelsesreisende for National Geographic, og han er velkjent for sin oppdagelse av Australopithecus sediba, en menneskelig stamfar som levde for nesten 2 millioner år siden.
    Vel, "The Naked Scientists" er en prisvinnende BBC ukentlig radioprogram. I et intervju med Lee Berger i 2007 viser at han verten Dr. Chris Smith et fossilisert bein av en person som må ha vært bortimot 3 meter høy. Berger sier at de har funnet mange, og overalt er de enorme: - Disse individer er ekstraordinære, de er kjemper, sier han.
Og ja; Professor Berger har bekreftet i en e-post til meg at intervjuet er ekte!
    Når det gjelder å finne restene av en av de eldste menneskelige forfedre applauderer alle ham, men når han forteller at vi har vært gjennom en periode med gigantisme det virke som ingen ønsker å lytte eller ta en titt på bevis. Hvorfor?
Les Terjes engelske artikkel -
klikk her
Ledende vitenskapelig forsker
Professor Abesalom Vekua var en paleontolog og arkeolog av Academy of Sciences i landet Georgia og den ledende forskeren ved den georgiske nasjonale museet. Han døde i 2014, men er nesten like kjent som Lee Berger. Som professor Berger har han funnet fossile bein av en av de eldste menneskelige forfedre: Homo erectus georgicus, 1,8 millioner år gammel.
    Channel One, den største tv-kanalen i Russland, hadde en lang nyhetsrapport som viser hvordan et team av forskere fant gigantene bein av Borjomi i Georgia.
I en avisartikkel bekrefter Vekuka at gigantiske menneskelige levninger ble funnet: - De er nevnt som kjemper i den vitenskapelige litteraturen, selv om denne hypotesen ikke ble bekreftet, sa Vekua til avisen.
    Jeg klarte ikke å komme i kontakt med Abesalom Vekua, men Otar Baghaturia, seniorforeleser ved Georgias teknologiske universitet var ett av medlemmene av ekspedisjonen, og han har sendt meg e-mail som bekrefter at de fant bein av en kjemper som var mellom 2,2-3 meter høye. Han fortalte også at de håper å organisere en ny ekspedisjon, men at situasjonen i Georgia gjør det vanskelig .
    Så igjen: Når det gjelder å finne en av de eldste menneskelige forfedrene blir Vekua applaudert, men når han forteller om kjempene det virke som ingen ønsker å lytte
eller ta en titt på bevisene. Hvorfor?
Les Terjes engelske artikkel -
klikk her
Homo Heidelbergensis
Homo Heidelbergensis
Ikke skapt oppsikt
Det er i dag antatt at Homo heidelbergensis var stamfar til Homo sapiens i Afrika og neandertalerne i Europa, og kanskje også Denisovans i Asia - og at arten overlevde inntil 200.000 til 250.000 år siden. Men de fleste forskere mener at Homo heidelbergensis i gjennomsnitt var ca 170 cm høye (og var litt høyere enn neandertalerne). Vel, er Lee Berger finner masse fossile bein av mye høyere individer i Sør-Afrika og Abesalom Vekua kan vise oss veldig store bein fra motsatt side av kloden.
    Hvorfor har ikke disse funnene skapt oppsikt i media og vitenskapelige kretser?
Aviser og rapporter
Fra en årsrapport fra Bureau of Etnologi til sekretæren for Smithsonian i 1890-1891:
"Nær den opprinnelige overflaten, 3-4 meter fra midten, på den laveste delen, liggende helt utstrakt på ryggen, var en av de største skjeletter som byråets forskere har funnet, måling av lengden viste mellom 2.15 og 2.50 meter."
I en av mine andre engelske artikler viser jeg noen eksempler på gamle avisartikler som forteller om gigantiske bein, de fleste fra USA. Vel, to andre private forskere, Jim Vieira og Micah Ewers, har nå klart å finne mer enn 1500 gamle avisartikler og arkeologiske/historiske rapporter om funn av gigantiske bein!
     I mange av dem kan du lese at knoklene ble sendt til Smithsonian, som er USAs eldste museums-institusjon. Og du kan faktisk lese i deres gamle rapporterer på nettet om funn av store bein, men hvis du spør Smithsonian i dag så vil de fortelle deg at de ikke finner noe om store bein i sine arkiver eller utstillinger; - at ingenting er registrert. Hvorfor? Er det som noen uavhengige forskere sier: At Smithsonian underslår sannheten - at de for all pris vil holde dette hemmelig? Hvorfor det?
For å komme til Terjes engelske artikkel om gamle avisartikler -
klikk her
Thor Heyerdahl
"For å kunne si noe om framtiden så man man kjenne fortiden", Heyerdahl
Ny forskning som støtter Heyerdahls teorier:
Påskeøya – tidlige genetiske spor etter amerikanske indianere
Early Americans helped colonise Easter Island
DNA Study reveals connection between Brazil and Polynesia
Kyllingbein endrer historien
Radiocarbon and DNA evidence for a pre-Columbian introduction of Polynesian chickens to Chile
Søtpoteten fulgte Kon-Tikis kurs
DNA shows how the sweet potato crossed the sea
Vil "Skrik"-mumien kunne forandre verdenshistorien?
Mummy Forensics: The Screamer
Osebergkvinne med aner fra Svartehavet
Thor Heyerdahl
Kan det være som det var med Thor Heyerdahl? Alle de etablerte forskere var sterkt imot hans teori i 1941 at folk fra Sør-Amerika kunne ha seilt til de polynesiske øyene i pre-historisk tid.
    Heyerdahl var veldig redd for havet som en ung mann, men han fant det nødvendig å bevise at primitive farkoster kunne ha krysset Stillehavet; så han seilte balsaflåten Kon-Tiki fra Peru til Tuamotu-øyene i 1947.
    I 1952 publiserte Heyerdahl en bok: "Amerikanske indianere i Stillehavet; teorien bak Kon Tiki-ekspedisjonen". Boken var på mer enn 800 sider og hadde over tusen vitenskapelige referanser, og han forklarte sine teorier og forskning i detalj. Men de etablerte forskerne lo fortsatt av Heyerdahl - uten å engang å ta en titt på den forseggjorte forskningen han hadde gjort!
    Selv i dag virker det som om svært få ønsker å akseptere at Thor Heyerdahl hadde rett - men det vet vi jo nå at han hadde: DNA-testing av mennesker, kyllinger og søtpoteter har vist at det må ha vært tidlig forbindelse mellom Sør-Amerika og Polynesia!
For å komme til vår artikkel om Thor Heyerdahl klikk her.
Nevnte aldri kjemper
De fleste har hørt om Thor Heyerdahl og hans Kon-Tiki-ekspedisjon, men ikke mange, selv ikke i Norge, er klar over at Heyerdahl først og fremst var en vitenskapsmann og at han ledet arkeologiske ekspedisjoner over hele verden helt til han døde i 2002.     Hans hovedmål var å forske på vår kulturelle opprinnelse og han hadde alltid et team av velrespekterte arkeologer med seg på sine ekspedisjoner.
    Heyerdahl nevnte aldri kjemper, og det tror jeg var klokt; det var et veldig komplisert puslespill han prøvde å sette sammen og å ta med kjemper ville nok ha gjort at folk ville trodd at han helt hadde mistet vettet. Spesielt i et land der kjemper bare er trollene i folkeeventyrene! Men vi vet at Thor Heyerdahl overalt kom over legender av hvithudete og blonde kjemper som ofte ble kalt guder - han fulgte dem hele veien fra stillehavsøyene til Kaukasus-fjellene
    Heyerdahl sa at for å kunne si noe om fremtiden du må kjenne fortiden, og han var veldig redd for at vår fremtid er truet av vår bruk av fossilt brensel: Han så farlige klimaendringer over hele verden. Han jobbet non-stop for å finne svar, men i dag knapt noen andre enn meg, i alle fall ikke i Norge, som ser ut til å følge opp Heyerdahls viktige arbeid for å finne sannheten om vår kulturelle opprinnelse. Hvorfor?
For å komme til Thor Heyerdahls engelske artikkel om de skjeggete gudene -
klikk her
Terje i arbeid
Terje i arbeid
Seks fingre
Det var da jeg gjorde noen undersøkelser for å skrive en artikkel om de gamle statuene på stillehavsøyene at jeg oppdaget at mange av dem hadde seks fingre. Til min overraskelse fant jeg også at det gjorde mange gamle statuer over hele verden! Oftest de avbildet lokale guder eller halvguder som også var svært høye - det vi kaller kjemper.
     Jeg kjente jo til legendene om kjemper på alle
Stillehavsøyene og hadde skrevet en artikkel om dem, men jeg hadde liksom aldri fått meg til å tro at det var noe annet enn legender og eventyr, selv om alle øyboerne var fast bestemt på at kjempene hadde levd.
Statue fra Tahiti med seks fingre
Seks fingre
    For å lære mer om dette laget jeg to engelske nettsider under mitt Sydhav-domene: "Seks Fingers" og "Giants".     Det tok ikke lang tid før jeg møtte den samme holdningen som Thor Heyerdahl: "Vi ønsker ikke å tro deg uansett hva du sier eller beviser". '
    Ja, de fleste nekter å ta meg alvorlig når jeg forteller dem at min private forskning handler om en rase av høye mennesker. Det hjelper ikke å nevne bevisene framlagt av Berger og Vekua: Folk ønsker ikke å høre om det. "Kjemper tilhører eventyr og mytologi", sier de - og bare rister på hodet når jeg forteller dem at de kan se bein av kjemper med sine egne øyne.
For å komme til Terjes engelske "Giants" sider - klikk her. For hans "Six Fingers" sider - klikk her.
Farlig
Jeg kan på en måte forstå at folk ikke ønsker å tro at kjemper har eksistert og at de ikke ønsker å se på bevisene. Jeg har også akseptert at jeg kan bli latterliggjort, men må jeg være livredd i tilegg? Jeg har fått advarsler om at min forskning kan være farlig. Fra flere mennesker, over hele verden; blant dem en velrespektert norsk arkeolog (som jeg ikke kan navngi) og dem verdenskjente forskeren Klaus Dona fra Østerrike. Men ingen ønsker å fortelle meg hvorfor min forskning kan være farlig. Hvorfor?
    Vel, det er ikke bare Thor Heyerdahl og meg som har blitt diskreditert for å forske på noe som ikke er i henhold til hva tradisjonelle vitenskapsmenn hevder om vår fortid. Og det er ikke bare jeg som har lært at slik forskning kan være farlig. La meg bare ta to eksempler: Et eksempel fra Mexico og et fra Hellas. De innebærer ikke kjemper, såvidt jeg vet, men viser farene ved å studere den menneskelige rase:
Innrisset mammut bein
Innrisset mammut bein
Valsequillo gjenstander
Hueyatlaco er et arkeologisk område i Valsequillo Basin nær byen Puebla i Mexico. Etter utgravninger i 1960 ble området kjent på grunn av geologiske analyser som daterte menneskelig bosetting i Hueyatlaco til ca 250.000 år før nåtid. Den godtatte tiden for beboelse av Nord-, Sør- og Mellom-Amerika er 13 000 til 16 000 år før nåtid.
    Området ble oppdaget av Juan Armenta Camacho og Cynthia Irwin-Williams, og senere ble videre arbeid gjort av Virginia Steen-McIntyre. Da funnene ble datert til å være så utrolig gamle, ble forskningsteamene trakassert og stemplet på som inkompetente - og forskerne så sine karrierer hemmet. Steen-McIntyre ble nektet tillatelse til videre forskning og til slutt gjorde myndighetene området forbudt for utgravninger. Selv i dag virker det som om vi ikke er ment å høre om Valsequillo gjenstandene (inkludert et innrisset "grønt" mammut bein, dekorert like etter at dyret var dødt!) og den gamle datoen - selv om fellesvurderte analyser har bekreftet funnene til å være ca. 250.000 år gamle - den siste analysen gjort i 2006.
"Petralona man"
"Petralona man"
Petralona hulen
Petralona hulen ligger ca 35 km sørøst for Thessaloniki på vestsiden av Mount Katsika i Hellas. I 1959 kom en gjeter over en liten åpning til en hule og en fant en hodeskalle innemurt i huleveggen (senere forskning har også avdekket et stort antall fossiler inkludert pre-menneskelige arter, dyrehår, forsteinet tre samt verktøy av stein og bein) .
    Dr Aris Poulianos, en velrespektert antropolog, fant "Petralona mannen" til å være 700.000 år gammel, og den eldste menneskelige europeoid (europeiske trekk)
oppdaget i Europa. Hans forskning viste at Petralona mennesket hadde utviklet seg separat i Europa og ikke var av en art som kom fra Afrika. Dette skapte problemer. Tyske forskere forsøkte å avfeie Dr Poulianos funn, og hevdet at hodeskallen var bare 50.000 år gammel og var fra en stamfar som hadde kommet fra Afrika. Men forskning publisert i USA i 1971 i det prestisjetunge magasinet "Archaeology magazine", støttet opp at skallen var faktisk 700.000 år gammel. Dr Poulianos ble stoppet fra videre arbeid i hulen uten noen forklaring, og han og hans kone ble fysisk angrepet og skadet i deres hjem. Han ble også verbalt misbrukt da han ville gi en presentasjon for lærere og skolebarn som han var invitert til å holde.
Forbudt arkeologi
Så det synes å være en viss usikkerhet om vår fjerne fortid - og at dette ser ut til å føre til problemer for folk som forske på vår opprinnelse.
"Forbidden Archaeology " (forbudt arkeologi) er en av Michael A. Cremo og Richard L. Thompson, publisert i 1993. Cremo hevder at boken har "over 900 sider med veldokumenterte bevis på at det moderne mennesket ikke utvikle seg fra aper, men i stedet har sameksistert med aper i millioner av år!". Han skriver også at den vitenskapelige verden har undertrykt fossile bevis for menneskene som rase er ekstremt gamle.
Jeg antar at tradisjonelle arkeologer får seg en god sarkastisk latter av Cremo påstander, sannsynligvis uten å lese boken og se på bevisene han presenterer, men bør de oppfører seg slik? Dreier ikke vitenskap om å få mer kunnskap, ikke bare selve kunnskapen i seg selv?

Ica Steinene

Ica stein
Ica stein
Acambaro figurer
Acambaro figurer
Ta Prohm dinosaurus
Ta Prohm dinosaurus
De såkalte "Ica steinene" er en samling av steiner av andesitt med tegninger av dinosaurer og hva som angivelig illustrerer avansert teknologi. Tradisjonelle forskere hevder at Ica-steinene er falske og hovedargumentet er selvfølgelig at menneskene ikke har sameksistert med dinosaurer.
En lege ved navn Javier Cabrera Darquea samlet steinene på 1960-tallet, og han fikk mange av dem fra en bonde som heter Basilio Uschuya. Uschuya innrømmet på et tidspunkt å ha laget figurene som han hadde solgt, men senere tilbakekalte han dette, og sa at han hadde hevdet de var en bløff for å unngå fengsel for å selge arkeologiske gjenstander.
Acambaro Figurene
I juli 1944 kom en mann ved navn Waldemar Julsrud (sies å være en tysk, men familienavnet er norsk) over noen gjenstander nær Acambaro, Guanajuato i Mexico: De såkalte "Acambaro Figurene". Disse små figurene forstilte alle slags skapninger, men mange av dem var dinosaurer. En lokal bonde hjalp ham å finne mer, og de fant 32.000 av dem! Blant figurene var det også bilder av egyptere og sumere. De fleste forskere mener at Acambaro figurene er uekte, og en av årsakene er det store antallet figurer funnet. Et annet argument er selvsagt at ingen mennesker noensinne har sett en dinosaur: De døde ut lenge før oss homo sapiens eksisterte. Vel, thermoluminescence testing har vist at figurene er ca 4500 år gammel. Spørsmålet blir da: Hvordan kan noen lage en figur som forestiller en
dinosaur, på en tid da man ikke hadde funnet fossiler av dinosaurer?

Ny forskning, engelsk:
Mummy lice found in Peru may give new clues about human migration
Where the 'First Americans European?
Aboriginal Australians: The First Explorers
Pre-Columbian trans-oceanic contact
Now-Extinct Relative Had Sex with Humans Far and Wide

Atlanteans in America - Paleolithic Cro-Magnons in America
Who Brought The Mayans To Mexico?
Native Americans Hailed From Siberian Highlands, DNA Reveals
Polynesian DNA found in old Native American bones


Tempel i Kambodia
På veggene i Ta Prohm tempelet nær Angkor Wat i landet Kambodsja i Sørøst-Asia er det hundrevis av utskjæringer av kjente dyr som hjort, papegøyer, apekatter og vannbøfler. Men en av figurene ser ut til å være av en Stegosaurus dinosaur! Igjen; Tradisjonelle forskere sier at dette er en spøk eller at fremstillingen ikke viser en dinosaur. Men forskning har vist at den utskårne figuren i stein er gammel - og den ser helt klart ut som en Stegosaurus!
Mye eldre homo-arter
Hva om Ica-steinene, Acambaro figurene og dinosauren i det kambodsjanske tempelet faktisk er ekte gjenstander og ikke svindel? Hva om Hueyatlaco- og Petralona-funnene er riktig datert? Hva om vi Homo sapiens sapiens er mye eldre enn 200.000 år, - da det antas at det første moderne mennesket utviklet seg i Afrika? Eller hva om vi har hatt andre og mye eldre homo-arter på jorda, som har vært i stand til å lage skildringer av dinosaurer?
    Kan det være at det vi har lært om vår opprinnelse er veldig galt?
Største tann
DNA-testing har begynt å endre mye - og det har også nye funn. Nye teorier om de første menneskearter
presenteres hele tiden. Vi lærer om
Denisova tann

Denisova tann

Sapiens og Neandertal
Sapiens og Neandertal
Pyramide-tempel, Egypt
Pyramide-tempel, Egypt
Påskeøya statuer
Påskeøya statuer
Egyptiske krukker
Egyptiske krukker
Puma Punka, et stort, flere små drill-hull
Puma Punka, et stort, flere små drill-hull
nye arter av homo som synes å ha levd sammen med, og blandet seg med, vår egen art. En av artene er Denisova hominins; denisova-menneskene. Selv om vi fortsatt ikke vet hvordan de så ut og hvor høye de var; Det er et faktum at tannen funnet i Denisova hulen er den største menneskelige jekselen som er funnet. Den er faktisk så stor at arkeologene først trodde det var en tann fra en utdødd hulebjørn!
For å komme til Terjes engelske artikkel om Denisova menneskene - klikk her.
Avansert teknologi
Hvor lenge vi mennesker har eksistert på jorden som homo sapiens sapiens er selvfølgelig et interessant spørsmål, men jeg tror det kan være enda mer interessant å finne ut hva som skjedde med de
andre homo artene. Denisova menneskene hadde en meget avansert teknologi for tiden de levde i, og det ser nå også ut til at neandertalerne hadde mye mer kunnskap enn oss homo sapiens sapiens. Det kan godt være at
vi var den dummeste i klassen!
    Var det kryssing med oss som gjorde at de andre rasene døde ut?
    Lee Berger sier at det har blitt funnet mange fossile bein av kjemper i Sør-Afrika, men at de levde for 300.000 år siden. Hva hvis de ikke døde så relativt fort som det antas; hva om de levde på jorden i tusenvis av år?
    Det er mange eksempler på avansert teknologi fra en fjern fortid over hele verden: Gamle bygninger, murer, steinstrukturer og mindre gjenstander som det burde vært umulig å lage med de verktøy og den kunnskap som menneskene skulle ha på den tiden: Som pyramidene og templene av store steinblokker som er plassert så fint sammen at du ikke kan skyve et stykke papir i mellom dem. Statuer og obelisker, selv bautasteiner, så store og tunge at det burde ha vært umulig å bevege seg og heve dem. Dolmer med enorme steinblokker plassert på toppen av stående steiner.
    Men håndverkerne av i dag er i enda mer ærefrykt og undring over noen av de mindre objekter, som krukkene i museet i Kairo: De er laget av basalt eller granitt, og de er fullstendig uthulet med smale åpninger, - og noen har endatil lang hals. Å lage en slik krukke i leire ville være svært imponerende - å kunne lage en slik krukke i granitt eller basalt er rett og slett ubegripelig. Ja, det er trygt å sies at den teknikken som man brukte for å produsere disse krukkene har ennå til gode å bli gjenoppfunnet!

    Det er boret hull i pyramider og templer i Giza i Egypt, og ikke bare blir hullene boret til perfeksjon i knallhard granitt og basalt, men noen av hullene har til og med blitt utvidet i fjern fortid ved hjelp av en kjernedrill! Et kjernebor er vanligvis laget av et hult rør av stål, og for boring i basalt eller granitt har man på spissen en stålring besatt med industri-diamanter. Det å prøve å bore i en slik hard stein uten en slik moderne verktøy vil være nytteløst! Og de gamle egypterne skal ha brukt verktøy av mykt kobber, stein og sand! Du vil finne den samme utrolig forhistoriske boring i svært hard stein gjort andre steder - som i ruinene Puma Punka i Sør-Amerika.
For Terjes engelske artikkel om Denisova menneskene og pyramidene i Egypt - klikk her.
En rase av kjemper
Så hvem var det som sto bak den avanserte teknologien over hele verden i tidlig forhistorie? Hvem klarte å flytte gigantiske steiner fra steinbrudd langt unna, og plassere med utrolig presisjon i megalittiske strukturer? Hvem var det som laget delikate krukker av granitt og boret små hull i basalt; tekniske bragder som det ville være vanskelig å gjenskape i dag? Tradisjonelle arkeologer sier at det var forfedrene til de som bor på disse stedene i dag som sto bak de utrolige bragdene. Vel, da de første oppdagelsesreisende spurte de innfødte trakk de bare på skuldrene og sa at de ikke hadde anelse hvem det var. Det ble gjort i en veldig fjern fortid - av en rase av kjemper som levde før dem.

Neandertal  og Cro-Magnon
Neandertal og Cro-Magnon
    Myter og legender over hele verden fortelle at kjemper har levd på planeten vår. Ja dette var også vanlig oppfatning blant forskere før Charles Darwin i 1859 presenterte sin teori som sier at naturlig utvelgelse var årsaken til utvikling: Mennesket hadde utviklet seg fra aper.
    Kjempene i Bibelen var plutselig ikke noe annet enn teologi, og legendene over hele verden bare fantasi.     Vel; det er fortsatt en voldsom debatt mellom kreasjonister og evolusjonister - og arkeologiske funn og DNA-testing er i ferd med å stille alvorlige spørsmål om den aksepterte teorien om menneskets utvikling kan være riktig.
Komet treffer
Komet treffer
Landskap etter flod?
Landskap etter flod?
Gammel tsunami Norge
Gammel tsunami Norge
Steinvegg, Cusco, Peru
Steinvegg, Cusco, Peru
Underjordisk - her Malta
Underjordisk - her Malta
Machu Picchu
Machu Picchu
Acambaro figurines
Baalbek
Djoser pyramide og oppbevaringsrom
Djoser's pyramide og frølagre
Fire sykluser med skapelse og ødeleggelse
La oss ta en kort titt på noen av fortidens tidligste folk i Mexico: Aztekerne. De trodde at den nåværende verden kom etter fire sykluser (tidsperioder) med skapelse og ødeleggelse. I den første syklusen, den første "Sun", var menneskene kjemper. De var også guder, og rivalisering fikk en av dem til å slå solen ut av himmelen slik at verden ble helt svart, og alle folket ble spist av jaguarer. Ved starten på den andre perioden laget gudene en ny type mennesker, og denne gangen de var av normal størrelse. Men de ble mindre og mindre siviliserte og stoppet med å hedre gudene. En gud gjorde derfor folkene til aper, og sendte en mektig orkan som blåste dem fra jordens overflate. Nye mennesker ble laget, men i denne perioden feide en stor tørke over verden. Folkenes bønner om regn irritert guden som hadde skapt dem, og i et anfall av raseri sendte han en stor "skur" av ild, og det fortsatte å sprute ild inntil hele jorden hadde brent opp. Gudene måtte lage en ny jord fra asken, men det gikk ikke bedre denne gangen heller; kona til en av gudene sendte en forferdelig flom som druknet alle på jorden. En av guder ville ikke akseptere denne ødeleggelsen av folket de hadde skapt så han gikk til underverdenen der han stjal skjelettene deres fra en annen gud, og han dyppet så disse beina i sitt eget blod for å gjenopplive folk til den nåværende perioden.

    Du vil finne lignende legender mange steder i verden som forteller om ulike perioder for den menneskelige rase, og ofte blir folkene utryddet til nesten siste mann. Svært vanlige er at en av de periodene ble avsluttet av en verdensomspennende flom fordi menneskene hadde gjort gudene sinte; mest kjent er selvsagt historien om Noah fra den kristne bibelen.
Kometer eller sol-utbrudd?
Så hva er sjansen for at menneskene på jorden har gått under til nesten sistemann en eller flere ganger? Vel, flere og flere forskere er nå enige om at vi har hatt gigantiske katastrofer i fortiden. Og at kometer som har truffet vår planet kan være årsaken. Det er fysiske bevis for nedslag rundt 10 900 f.Kr., og også 7600, 4400, 3150, 2345, 1628, 1159 og 207 f.Kr. - og også 536 og 768 e.Kr. Flere av disse datoene sammenfaller godt med legender om katastrofer.
    Men det også kan være andre forklaringer på katastrofene. Robert M Schoch, berømt for datere sfinksen i Egypt til en mye eldre dato enn tidligere antatt, mener at solaktivitet kan ha spilt en viktig rolle; Dersom ekstra sterk solaktivitet, som under et solmaksimum der solens magnetfelter / poler endrer posisjoner, har sendt gigantiske solstormer vår vei i en fjern fortid. Ja, han spør om utbrudd av solenergi kunne ha skapt kraftige plasmafenomener som forårsaket sterke elektriske utladninger som traff Jorden, som skapte voldsomme branner på vår planets overflate, smeltet isbreer og fikk vann til å fordampe med etterfølgende voldsomme regnskyller. Om smelting av kilometer tykk innlandsis ville endre trykket på jordskorpen og forårsake katastrofale jordskjelv og vulkansk aktivitet rundt om i verden
Schoch sier at den beste måten å unnslippe slike massive utladninger av solenergi ville være å gå under jorden - og han spør om de eldgamle underjordiske byene over hele verden (som Cappadicia i Tyrkia), mange av dem lite undersøkt, var tilfluktsrom fra solstormer.
    Vel, da kan vi også spørre om mange av de gamle megalittiske veggene og bygningene ble bygget av samme grunn; å beskytte mot store katastrofer. Som tsunamier, jordskjelv - ja, til og med solstormer! Er dette grunnen til at murene, som de i Peru, ble bygget med steiner som nærmest låser seg til hverandre for å være jordskjelvsikre? Og er de gigantiske steinene formet er gjort i en slags "puteform" til å ha sammenføyninger hvor de kunne plassere vanntettende materiale (en slags kitt)?
    Klarte de overlevende "gudene" med hjelp av folket å gjenoppbygge de megalittiske murene og bygningene etter katastrofen? Prøvde å lage nye, med varierende resultater, for å være forberedt til neste gang?
Indianske gravhauger
Vi kan, som tidligere forklart, lese i arkeologiske dokumenter om bein av svært store mennesker som ble funnet i mange av de såkalte indianske gravhaugene i Nord Amerika. I de eldste haugene smuldret skjelettene gjerne til støv, men noen hadde "krypter" inni haugene, og her fant de skjeletter sittende på benker rundt et ildsted. Med mat på bordet. Det er vanskelig å tro at dette var et gammel, indiansk ritual. Er det ikke mer naturlig å spørre om de prøvde å overleve en katastrofe? At de ble levende begravd i et desperat håp om å overleve? Vi finner det samme fenomenet mange steder i verden; at folk ble begravd med mat, tjenere, hester og andre saker for å få det bra etter døden.     Men er dette den riktige forklaringen? Hvorfor bygget faraoen Djoser i Egypt, ved hjelp av den langskallete visiren Imhotep, i tillegg til trinnpyramiden ved Saqqara, også flere store steinbygninger for å lagre enorme mengder frø som hvete, bygg, drue, tomat og fiken? 40.000 oppbevaringskrukker har blitt funnet så langt. Ville han trenger en så stor mengde frø i en teologisk himmel? Og hva med "båt-gravene" ved Giza-pyramidene, ville en farao trenge en fullt fungerende båt å ro til himmelen etter døden - eller forberedte han seg rett og slett på en ny, ødeleggende flom?

Ut av intet
Er det ikke rart at sivilisasjoner på jorden i henhold til bøkene utviklet seg så fort? Det er nesten som fantastiske bygninger dukket opp ut av intet. Hvordan og hvorfor folk begynte folk som var samlere og jegere plutselig å bygge i massiv stein? Hadde de ikke mer enn nok med å utvikle sitt landbruk?
    Dersom det å bygge i stein var en viktig del av sivilisasjonen - hvorfor er ingen gjør det i dag? Det logiske svaret er at det ikke var de lokale folkene som bygde pyramidene, templene og murene. Ja, de forklarte da også til de første europeiske oppdagelsesreisende at det var gudene som hadde bygget de fantastiske konstruksjoner - guder som også var kjemper. Ofte ble kjempene sagt å være overlevende etter en enorm katastrofe.
    
Ja, en annen interessant faktor som den vitenskapelige verden ser ut til å "glemme" er at mange gamle bygninger av stein ble bygget på toppen av enda eldre strukturer - eller er gjenskapt med elementer fra eldre strukturer! Hvorfor?
Göbekli Tepe Påskeøya
Göbekli Tepe
Påskeøya
Göbekli Tepe
Over hele verden ser det som det ut som det vi kaller sivilisasjon startet rundt 3000 f.Kr., med imponerende bygninger laget av stein. Vel, det er hva forskerne sa for noen år siden. Nå har ruinene av Göbekli Tepe i Tyrkia tvunget forskere til å akseptere en tidligere dato på ca 10.000 - eller 12.000 BC. Men hvorfor ble Göbekli Tepe begravd etter at steinstrukturene med enorme megalitter var ferdig bygget? Og hvorfor ser statuene man har funnet ut som de eldgamle steinstatuene på Påskeøya, uten bein og med hendene på magen?
Hva blir det neste - hvilke andre mysterier er det vi ikke skal lære om?

Vår framtid
Hvorfor får vi ikke høre om det faktum at kjemper har eksistert? Hvorfor er det så mange ubesvarte spørsmål om vår fjerne fortid? Hvorfor blir private forskere som meg fortalt at forskningen kan være farlig?

"Øynene til den utdødde arten av kjemper, hvis bein fyller gravhaugene i Amerika, har beundret Niagara-fossen slik våre øyne gjør det nå." Abraham Lincoln
    Er det slik at vi ikke skal kjenne sannheten?
    Ja, det er en stor jobb å endre historiebøkene over hele verden; å omskrive og trykke dem. Men vi trenger å få det riktig, vi kan da ikke bare godta at det vi har lært er feil? Er det bare et praktisk problem som stopper oss fra å lære sannheten om vår tidligste historie?
    Eller skal vi ikke høre om kjempene på grunn av Darwins utviklingsteori? Hvorfor det? Kanskje vi bare trenger å oppgradere den? La kreasjonister og evolusjonister gjøre jobben, få dem til arbeide sammen med åpent sinn og studere den nyeste forskningen. Vår fortid kan være annerledes enn hva begge parter har trodd, men hva så? Vel, det kan jo være vanskelig å akseptere og forstå at gudene som gikk sammen med mennesker på jorden kan ha vært høye, blonde kjemper, men noen eller noe må ha skapt dem også! Eller?
    Noen sier at gudene kom fra verdensrommet for å skape oss, men jeg tror at vi ikke trenger å forlate jorden for å finne svar. For å lete etter romvesener vil bare skape flere problemer; for hvem skapte så dem, ..hvis de er der ute?
    Eller er det hovedproblemet at det kanskje ikke var oss mennesker, Homo sapiens sapiens, som laget alle de imponerende megalittiske strukturene som vi finner over alt i verden? Kanskje det var en annen rase av mennesker, kjemper.
    Det kan være vanskelig å svelge for noen.
    Men vi trenger å vite sannheten om fortiden for å kunne si noe om vår fremtid - og vi trenger svarene mer enn noensinne! Enig?

Terje Dahl

Hva tror du? Kanskje du har noen tanker rundt dette?
Vi tar gjerne imot tips og synspunkter på denne artikkelen. Også generelt når det gjelder
vår fjerne fortid, spesielt hvis det har tilknytting til kjemper!
Send en epost til terje@sydhav.no

For denne artikkelen på engelsk - klikk her
For vår artikkel om kjemper - klikk her
For våre andre mysterie-artikler
- klikk her


Under kan du lese innsendte meninger og ideer:
Hei! Her var det mye interessant og dine synspunkter virker relevante for sunn forskning. De som ser inn i dette, ser at det høyest sannsynlig foregår en dekkoperasjon for å skjule noe. Når det gjelder skjelletter av kjempemennesker, kan en nevne de mange funn av slike som vart dokumentert og leverte inn til Smithsonien museer i USA, men som forsvant uten spor, og som det nå blir benektet at har eksistert. Dette er vel kjent der og bekrefter vel bare denne artikkelen. For meg, bekrefter dette at det ligger en alvorlig agenda bak bl.a. Evolusjonsteorien, som beviselig er fundert på flere ubeviselige antagelser om tidsforløp og fragmenterte fossile funn. De siste funn av bløtt væv i forskjellig, delvis forstenede dyreben, viser jo klart at en ikke kan feste lit til dette. Likevel tviholder en fast på Evolusjonsteorien og den uvitenskaplige tilnærmelsen til funn som burde få oss til å komme ut av «skyttergravene» og ønske en åpen innstilling i forskningsmiljøer. Jeg tror at et nøkkelord i denne sammenhengen er økonomi! Penger korrumperer heter det og når det blir en kamp om å få de største bevilgningene til å forske, går det galt med intensjonene.
Odd Bjørn Hatlem

Hva om mennesket en gang var lengre fremme vitenskapelig enn de er i dag. Disse tuklet med gener og sto i, og deres egen teknolig resulterte i at menneskeheten plutselig var tilbake i steinalderen igjen. Når man så fant kjemper og store forsøksdyr som var resultat av genetukling, så hiver vi oss på alskens ufoteorier og greier. Hva om Noas ark egentlig var fylt av gener fra dyr som ikke var tuklet med, back to basic...?????
Helge Aspevik
I Bibelen i GT der er det skrevet om «kjempene på jorden, Guds Sønner, som gikk inn til menneskenes døtre, og fikk barn med dem» ...
Marit

Store menn, store kvinner.
Leste Terjes artikkel «Farlig forskning», hele natten til 16. juli 2017.
Takker for skremmende opplevelse og forsøker å bidra med litt mindre skremmende fra mine egne funn i litteraturen.
Når GT forteller om en «kjempeætt» så dreier det seg naturligvis ikke om en slekt, men om et helt folk, og ikke om et folk fra det Gamle Testamentets tid. Disse «fordums kjemper» skal ha levd i en urgammel tid, en antediluviansk tid.
GT beretter: «I de dager var kjempene på jorden», eller: «Før i tiden bodde kjemper der, (---). De var et stort og tallrikt folk.»
GT nevner en og annen atavist fra dette kontinentale folk av kjemper, (Atavisme, lat. atavus, forfader: det at en egenskap fra tidligere opptrer igjen etter flere generasjoners fravær.)
Om Goliat sier GT at hans høyde var 6 alen og ett spann: litt over 4 meter. (etter vår alen, 0,6275 m. 1. spann 0,286 m). En kar ved navn Og måtte ha en seng av jern på 9 alen, 5,6 meter.
Ikke bare menneskene, men også planter og dyr var av enorm størrelse. Våre dagers snelleplanter og bregner, som bare er for gress å regne, var en gang trær på opptil 30 meters høyde.
Flora og fauna har altså avtatt i størrelse frem til vår tid. Men denne retardasjonens lov skal altså ikke gjelde for mennesket i følge den allvitende vitenskap, for der hevdes det motsatte å ha skjedd. Vi innprentes stadig at vi stammer fra apene, og disse var små.
Ramapitheus, for eksempel, har doblet sin størrelse frem til vår tid, for denne apekatten hevdes å være en av våre forfedre og levde så sent som i slutten av tertiær. Dens høyde var bare ca. 1 m.
Kjempene, som altså fantes overalt på jorden, lever videre i muntlige og nedskrevne tradisjoner. Østen hadde sine dânavaer og dailyaer, kaldeerne hadde sine izubarer (Nimrod), osv.
Philostratos snakker om funn av kjempeskeletter, et på 6 meter og et annet på 10 – 11 meter. Messekrates fra Steira fant et på Lemnos som var «Fryktelig at skue!».
En hundreåring fra Cholula skildrer byggingen av den store pyramiden der: «Etter at solens lys var stått opp i øst fremstod der kjempestore mennesker (---) som bygget pyramiden her (i Cholula). Deretter spredtes byggmestrene til alle deler av jorden.»
Etter Charles Darwin sin utgivelse av «Artenes opprinnelse» i 1859, ble det brått slutt på bøker om kjemper naturligvis. Den slags skriverier ble plutselig vitenskapelig «comme il faut».
Mine skriverier om kjemper, er hentet fra litteratur før Darwin, gjengitt i madame Blavatsky sine ruvende fire bind: «Den Hemmelige Lære». (som vel også nyter betegnelsen, «comme il faut» blant dagens bedrevitere».
Jan Erik

Hvorfor tror folk at kjempe mennesker er våre forfedre? Jeg har en teori og det er at kjempene ikke kom fra jorden men kom fra en annen planet som er fra konstellasjonen auriga fra en stjerne i det systemet. jeg er ikke sikker på hvilken konstellasjonen men jeg er sikker på at de kom fra et annet solsystem i en annen konstellasjon enn jorden. radio signaler har blitt fanget opp fra auriga som kan være kjempenes hjemplanet. jeg er sikker på at de ikke hadde veldig avansert teknologi men at de hadde en måte og reise fra mellom stjernene på som som de benyttet seg av som de ikke hadde funnet opp selv. våres konstellasjon er ikke vist på noen moderne kart men de er tilstede på sumerianske og egyptiske vegg bilder og malerier. våres konstellasjon er ganske rund der hvor vår sol er. kjempene var mye vakrere en oss mennesker. jeg tror de reiste til jorden gjennon en stjerneport og at det er mange slike ute i hverdensrommet som fungerer som mellomstasjoner. jeg kan ta feil for det kunne ha vert romskip men disse kjempene virket ikke veldig teknologiske så jeg antar at de brukte en stjerneport istedet. denne porten fant de ikke opp selv men må ha blitt laget av noen mere avanserte utenomjordiske, noen som hadde romskip som kunne ferdes mellom stjernene. kjempene trodde de var guder for de hadde så mye makt over mennesker og kunnskap om stjernene og verdenrommet. kjempene bygde pyramidenen i egypt ut av lime sand og kalk, og lagde lime stein sement som de hadde i bøtter og så tømte de den ut på bakken og formet den til en steinblokk som de slipte flatt med en slipstein som var i en vinkel med kalk i mellom som de ruglet sidelengs ved og bruke tyngdekraten til sin fordel. når steinblokkene hadde stivnet og blitt slipt glatte så ble to stener plasert en på hver side av en pinne som med tau de løften pinnen med steinene på sine gigantiske skulde og bærte dem til dær de skulle brukes enten det var og sette sammen statuer eller store monumenter eller pyramider. kjempene gjorde mye av det virkelige tunge arbeidet. de kunne også hugge i hard stein men det ble mindre nyakting enn og hugge in myk stein fra stein sement. noen av kjempene var så store at de ikke kunne ha kommet fra samme planet som dem eller oss. inne i egypt så hadde de slanger som kunne lager eletrisk lyn. disse slangene var ganske store og korte men større enn elektriske fisker. disse ble antagelig vis medbrakt fra kjempenes hjemplanet. dissle slangene ble dyrket i potter fær de ble tatt i bruk. de egyptiske kjempene brukte store beholdere til og oppbevare veldig mange slanger i, for og lage strøm til lampene sine. kjempene hadde funnet opp drakter som beskyttet dem mot elektrisitet for og håntere disse farlige og mest sansylig dødelige slanger. for og få slangene til og spytte lyn måtte de provoseres først. kjempene brukete menneskene som slaver og var hærre over gjorden og menneskene. mange varianter av kjemper kom fra mange forskjellige konstellasjoner. de brukte en stjerneport som hadde et slags navigasjonssystem og kart over konstellasjonene til og reise mellom stjernene, og kunne reise mange mange steder i galaksen. mange virus og bakterier kommer ikke fra jorden men fra andre planeter. kjempene hadde borr som kunne lage hull som var så perfekte at selv ikke en diamant drill vill borre så glatt. nå egypterne bygde statuer så fraktet de dem på sleder som der de bruke hvit kalk som smøring for og få sleden til og bevege seg lettere og musikanter til og få de som dro sleden til og dra like hardt. kjempene var så store at hodet nådde opp til hodet til en sjiraff, og de brukte sjiraff skinn som klær. kjempene hatte tatt makt over menneskekulturer over alt der hvor mennesker fant sted for lenge lenge siden og ble sett på som forgudende ikoner. mange pyramider var brukt som skattekammer til og oppbevare kalk som rikdom. pyramide står for ild i midten altså pyra ro ild mide for i midten, så om pyramidenen var en reaktor av no slag eller om det var dær stjerneporten befant seg vet jeg ikke men jeg er sikker på at pyramidene hadde noe med stjernene og gjøre. pyramidene i egypt var bygget som et stjernekart over konstellasjonene så det er kansje sannsynlig at det var en stjerneport i midten av hver pyramide som gikk til et annet stjerne system på en annen planet. en av pyramidene i egypt er bøyd innover og kan skylde at to stjerneporter har hvert aktiv på en gang og jordskjelv har oppstått mellom pyramidene. når noen sender et radio signal til jorden fra en stjerner der hvor en planet befinner seg så vill signalet hvis det er sendt fra stjernen bli komprimert før det rekker jorden og bli mottatt i noen sekunders varighet på grunn av tidsforskyvningen mellom stjerner og planeter. bølgelengden blir den samme. menneskeskapninger som kjempene fra andre planeter prøver kansje og kontakte jorden fremdeles selv om at det ikke er noe ferdsel lenger mellom jorden og de andre planetene som ligner på jorden. det første egyptiske hieroglyfene er ikke bokstaver men et billedspråk som er unversal mellom sivilisasjonenen i galaksen. det er i hvertfall kjempenes språk. maya of aztekerne hadde lignende språk fordi de var en dialekt av kjempenes språk. noen av de egyptiske symbolene er identiske med maya symboler. kjempene hadde også masker for og markere status
som hærre over luften natten dagen eller noe annet. de var herskere over menneskeheten og regjerte i mellom godt og vondt. etter som kjempene ble utryddet så gikk det egyptiske språket over fra billedspråk til bokstav språk i en lengre type skrift brukt av mennesker. mennesker hadde for liten hjerne til og forstå billedspråk av noe serlig grad. kjempene var ikke bare større enn mennesker men også mye mere intelligente enn oss når det gjelder pråk. kjempene hadde betydelig større hjerne enn menneskene og forstod ting på en annen måte enn vi gjør. kjempene opfattet mennesker som dumme aper i sammeligning og så på mennekser som om vi var et kjeledyr eller et lite barn. mennesker prøvde og krige mot kjemper men ble lett drept på grunn av kjempenes størrels etter som at de ble tråkket i hjel.også i sumeriansk kontekst er det kjemper avbildet.
annik
Tror at all slik forskning på førtidsmennesker - uansett type og størrelser - som er mange tusen år gamle - er upopulær forskning i kristendoms øymed - for etter GT - så var det dens gud som skapte mennesket i sin ånd - og da skal en ikke gå upåaktet frem - ved å prøve og bevise noe helt annet! Det er uante mange kristene - innen de "anerkjente" forkernes kretser - og de kan ikke tillate slike "fantasier" om mennesker små eller kjemper - som ikke er skapt - av deres egen gud.
     Vedr. kjemper - så nevnes disse fra 2,3-3m høyde og spm blir da - om disse også er og regne som kjemper - i dagens samfunn - for i dag oppleves mennesker rundt oss - i velstandland - til stadig oftere og sees - opp i høyder til 2,3m< - uten at vi kaller dem kjemper ;0)
Jon
Hei. Hyggelig å se at noen undrer seg over nettopp dette temaet. Ola er godt oppdatert ser jeg og det er gledelig å se. Jeg vil også støtte Ola i det han sier der. Disse kjempene er "nephilim" fra Noah's dager før Gud sendte flommen og utslettet de. De var hovedgrunnen til at Gud sendte flommen, da de prøvde å ødelegge Guds skaperverk ved å formere sin "Sæd" med menneske dna og dermed ødelegge slik at messias ikke kunne komme. Disse vil igjen komme tilbake om kort tid, men da vil de utgi seg for å være "aliens". Da vil den siste store forførelsen komme over verden slik som det er profetert i 2 Tessalonikerne Kap 2. Grunnen til at ingen vil snakke om "kjempene" er fordi det støtter opp om Guds ord og som dere vet er det darwinismen som regjerer i verden og smithsonian's. Det er åndskrefter som sørger for å utslette de bein og bevis som blir funnet vedrørende de kjempene og disse kjempene fra fortiden laget alle de store byggverkene vi mennesker ikke har teknologi til å lager. Det er mye informasjon om dette på internett og jeg har selv lagt ut taler på youtube. En av de talene er "Gudesønner i fortid og fremtid" og " Endetidens siste store forførelse" og mange flere. Gud velsigne dere alle sammen!
Remi

Hei!
Fattet interesse for kjemper for ikke så lenge siden. Så fant jeg siden din! Visste ikke at det var noen norske som holdt på med dette her. Men interessante artikler du har.
Jeg vil bare lufte en teori, som kommer fra kreasjonister i USA hovedsaklig.
Den går som følger: At dinosaurer og kjemper er beskrevet i Bibelen, se: 4. Mosebok 2:10-11, 1. Mosebok 6:2-4 (for kjemper). Job 40:10-19, og Jes 27:1 (Dinosaurer).
Gud var ikke fornøyd med korrupsjonen som gradvis ble værre. For i de dager, ifølge Bibelen, hadde mennesker lært seg mixing av dyr (Genteknologi).
http://www.sacred-texts.com/chr/apo/jasher/ (4:18).
Og i Enoks bok kan man også finne slike skildringer. (1 Enoch 10:3-8).
Oppdagelsen av dødhavsrullene, gir også litt lys på temaet, men de er ikke oversatt i sin helhet, så det er bare sporadiske ledetråder der.
Hvis du leser i 2. samuels bok, 21:20 og 23:20, får du lese om disse hybridene og hvordan de ble jaktet. Du får også lese om hvordan disse hybridene hadde - Seks fingre og seks tær!
Videre går teorien om at satan, som visste at Frelseren skulle bli født igjennom en kvinnes ætt (seed), gjorde alt han kunne for å ødelegge for planen og begynte å sette til verks planer for å ødelegge det rene menneskelige DNA.
Også var det floden (syndefloden). Kan geologiske kolloner ha blitt skapt som følge av en verdensomspennende flod? Hvis en tenker på at vannet tar med seg jord, slam osv med seg med strømninger og legger lag på lag? Er det mulig at jordens akse ikke alltid har vært slik den er nå? Er det mulig at C14 ikke har halveringstiden den hadde før?
Teorien går iallefall ut på at det var dette som skjedde, vi har jo mange skildringer av en stor flod fra alle verdenshjørner.
Når man legger alt dette tilsammen, sammen med "mytene" om vampyrer, centaurer, kjemper (kanskje Odin og Tor var kjemper?) og drager osv, blir for meg sluttsummen Bibelen. Den eneste boken som tar for seg alle mytene, men som plasserer denne praksisen av DNA-manipulering, kjemper og floden i et bind.
For å ta teorien til et helt annet nivå, kan man også gå ut ifra at "aliens" ikke er aliens, men falne engler i en form for reptil eller annet som ikke er menneskelig.
Grunnen til at du blir rådet til å ikke gå lengre med disse funnene, kan ha noe med at de samarbeider med noen her på jorden, for å gjenta de store syndene som var i Noahs dager.
What has been will be again, what has been done will be done again; there is nothing new under the sun. Ecclesiastes 1:9
But as the days of Noe were, so shall also the coming of the Son of man be. Mathew 24:37.
Ola

"Det var kjemper i de dager".... Blir det for drøyt å snakke om Nephilim? Regner med at du har vært innom denne "teorien" og? Når vi ser tegningene i pyramidene som tydelig viser stor variasjon på størrelsen av datidens mennesker. Og hvorfor tegne de store som bærer byggesteinene til pyramidene hvis ikke det var akkurat det de gjorde? Stonehenge og figurene på påskeøya hadde jo vært barnemat for disse størrelsene/kreftene. Men at dette kan bevisst ha blitt holdt skjult så lenge er jo ikke annet enn imponerende.......
EdvinKom med flere tips/innlegg, folkens!