Billetter

 Kart
 Fakta
 Tips
 Oppslag
 Nyheter
 Artikler
 Debatt
 Video
 Musikk
 Mat  
 Helse  
 
Mysterier
 PenPals
 Linker
 

 Kontakt

 Forside

     Sydhav
  på nettetDrømmeturer, reisetips og mye, mye mer!
Vi kommer stadig med forslag til drømmeturer, og du finner også reiseråd og mye annet nyttig for deg som drømmer om sydhavet.
Du kan ikke bestille reiser via våre sider!
Men du finner selvsagt all mulig nyttig informasjon!
- Du kan ikke bestille reiser til sydhavet via våre sider, sier redaktør Terje Dahl, men ta kontakt med Fijireiser - de kan sikkert hjelpe deg!

Reiseforslag
Reisetips
Severdigheter
Dykking
Surfing
Strender
Hvilket sydhavsparadis bør du besøke?
Å besøke sydhavet med vaiende palmer, kritt-hvite strender, vennlige mennesker og spennende kultur står øverst på mange nordmenns ønskelister, men hvilket eller hvilke land skal du velge?
Les mer
Reise til sydhavet: Kun flybillett - eller "full pakke"?
- Ønsker og behov er så forskjellige når man reiser på ferie, sier redaktør og sydhavsspesialist Terje Dahl, - men de fleste liker å være sikker på at man får et sted å bo - spesielt når man reiser til den andre siden av kloden!
Les mer
Dyrt å reise til sydhavsparadiset?
Klart det koster en god del mer å reise til paradisøyene på den andre siden av kloden enn Kanariøyene, men opplevelsene blir gjerne desto større. Sydhavet er unikt!
Les mer

Bryllupsreise til sydhavet...
Tenk deg en romantisk tur på stranden i månelyset. Hånd i hånd mens bølgene vasker sakte over den selvlysende hvite sanden.
Jo, vi forstår godt at det blir mer og mer populært å dra på bryllupsreise til sydhavet!.

Les mer
..eller gifte deg der?
Tenk deg et ekte sydhavsbryllup med deg i hovedrollen! Det er flere steder i sydhavet hvor man arranger slike seremonier, - enten det skal være et ekte bryllup med prest eller bare en romantisk oppfriskning.
Les mer

Sydhavets luksushoteller
De mest luksuriøse hotellene i sydhavet holder absolutt verdensklasse!
Les mer

- Hva er egentlig sydhavet?
"Sydhav"
er nok fortsatt et uklart begrep for mange: Hva er sydhavet - og hvilke land er det som ligger der?
Les mer

Bilder fra sydhavet, men ikke tekst!
- Det er påfallende hvordan reisebyråer og aviser viser bilder fra sydhavet, men omtaler andre steder, sier vår redaktør Terje Dahl.
Les mer
Hør Terje Dahl fortelle om sydhavsøyene!
Vår redaktør Terje Dahl seilte blant sydhavs- øyene i 4 år. P4s reiseprogram FRI, gjorde opptak med Terje. Nå kan du høre lydklippene.
Les mer
Sol og sand på Marianaøyene.Vår feriespesial - nyttig enten du skal til sydhavet eller Hellas!
- verdensur
- valutaveksler
- søk flyurute og billetter
- helseforhold og sikkerhet
- internettkafeer
Pluss gratis sjekkliste/huskelapp, og mye annet!

Les mer
Ved å klikke på navnet åpner du hovedsiden til landet. Til Cookøyene Til Amerikansk Samoa Til Pitcairn Til Fransk Polynesia Til Niue Til Tonga Til Fiji Til Samoa Til Tokelau Til Ny Caledonia Til Vanuatu Til Wallis & Futuna Til Salomonøyene Til Tuvalu Til Kiribati Til Nauru Til Papua Ny Guinea Til Mikronesias Forende Stater Til Marshalløyene Til Palau Til Guam Til Marianaøyene Til Hawaii Til New Zealand Til Australia Til Galapagosøyene Til Norfolk Til Påskeøya
Under hvert land finner du linker videre til mer informasjon om landene.
Les også våre andre hovedsider for mer sydhavsstoff - og se våre forslag til drømmereiser til sydhavsparadiset!
For et ekstra stort kart over Oceania, klikk her.
forside | kart | fakta | tips | oppslag | nyheter | artikler | debatt video | musikk | mathelse | mysterier | penpals |   linker | billetter | kontakt 
Det siste paradis

"Det Siste Paradis"

Boken om Terje Dahls soloseilas i 22 fots Coco Loco, den minste båten til å legge ut på en jord-omseiling - nå som ebok.
   " - Du er klin kokos! sa vennene mine da jeg kastet loss fra Rådhus-kaia. Etter fire år og to orkaner måtte jeg lure på om de hadde rett, men jeg opplevde jo så mye spennende..."
Pris kun kr.150,-

Klikk her for å bestille.

Klikk her for å lese utdrag fra boken.
Klikk her for å lese om Terje Dahls bøker.
Mer om Terje Dahls sydhavsl


S
cience-fiction bok fra sydhavsmiljø

Vår redaktør Terje Dahl har i en tidligere artikkel spurt om sydhavets statuer kan forestille guder fra verdensrommet. I sin science-fiction roman "I Vårt Billede" tar han dette som utgangs-punkt og lar en ganske så menneskelig utseende romfarer fra en annen planet crashlande på en sydhavsøy hvor folkene befinner seg på steinaldernivå.

Les mer