SVAR...eller spørsmål?
...eller spørsmål?

Diskusjonsforum
for spennende meninger innen utvikling og
miljø.

Innsendt svar fra "Spørsmål...eller svar?"

TERJE 'S
VERDEN:
Forside
Soloseilasen
Atoll-livet
Flukten
Bøkene
Foredragene
Musikken
Media-
dekning
Konge-
aksjonen
Drivhus-
effekten
Bordtennisen
Egne noveller
Litt av hvert
Sextanten
Hjemmeside-
katalogen
Shareware
-katalogen
Topp10
Sydhav i Norge
Spørsmål
Start-tavlen
Kureren
Redd Tuvalu!
Sydhavs-guiden
En smak av sydhav
RE: TAUSHET ER GULL?
"Jeg mener at de fleste politiske partiene helt klart holder kjeft om miljøvern nå like før valget fordi de er redde for å miste stemmer. Folk i Norge er så hekta på økonomisk vinning at de ikke vil stemme på det partiet som indirekte eller direkte foreslår nedgang i landets inntekter. Skal vi redusere Norges egne CO2-utslipp, eller minske vår oljeeksport for å redusere utslipp på globalt nivå, så vil det helt klart syntes på nasjonaløkonomien - og folks lommebøker.
Med andre ord: I dagens Norge er makt og penger mer verdt enn våre barns framtid."
26/8-97 Han som vet

(Mer om dette kan leses ved å klikke her)
Klikk her for å lese hele spørsmålet.
RE: VISER MARS HVA SOM
VIL SKJE MED JORDEN?
Det er helt klart at ørkenområdene på jorden sprer seg med rasende fart og at nivået av CO2 i atmosfæren bare øker og øker. Hva som har skjedd på Mars er det nok for tidlig å si noe om, men lurer du på om det er muligheter finne spor etter noen annet enn mikroskopiske alger, så klikk her for spennende lesing!!!!
10/10-97 Han som vet

Klikk her for å lese hele
spørsmålet.

RE: HAR GUD GJORT EN FEIL?
Er det ikke feil å stille spørsmål om "Gud" har gjort en feil? En mytisk person med heller tvilsom eksistens bør da ikke kunne bli stilt til ansvar for å forklare menneskets ukloke håndtering av sin klode. Det vil være feigt. Selv tror jeg ikke på dette mytiske fenomene som "Gud" er, men selv med utfangspunkt i at "Gud" eksisterer vil det være feil å legge skyld på denne. For om man tar utgangspunkt i at "Gud" er en realitet, er mennesket skapt med fri vilje. Det er ut i fra denne frie viljen mennesker "synder" og gjør "gode gjærninger". Derfor må mennesket selv stå til ansvar for de feil som er begått mot naturen. En eventuell "Gud" vil dessuten være et fullkomment vesen som ikke kan gjøre feil. Vi er skyld i dævenskapen oss selv alene!
Eivind the viking.

ealme@online.no
http://home.sol.no/~eivalme

Klikk her for å lese hele spørsmålet.

DIN TUR TIL Å SENDE 
INN ET INNLEGG!!


SEND INN DIN MENING!
Du har sikkert meninger om miljø og utviklingen, klikk her for å finne "Spørsmål..eller svar?", les litt og send inn ditt svar. I løpet av noen dager vil din mening finnes på denne siden .
"SPØRSMÅL ...eller svar?" er et politisk og religiøst uavhengig forum.

©Terje Dahl

terje@sydhav.no