logo

SEXTANTEN
- tar peiling på sydhavets babes!
"Jeg kastet anker i en krystallklar lagune. En kano gled sakte opp på siden av båten og en vakker vahine med en rød hibiskusblomst i sitt lange, svarte hår tittet skjelmsk opp på meg..."
Det er kanskje litt optimistisk å tro at tidene ikke har forandret seg siden mytteriet på Bounty? Vel, sydhavets vakre jenter finnes enda, og selv om de neppe vil komme padlende med alofa i blikket bare de ser en viking fra det høye nord kaster anker i lagunen, så er sjansene absolutt tilstede for å bli kjent med en smekker vahine!

LET'S GO! MEN HVOR?
Størst sjanse til å treffe babes er nok på de større stedene, hvor det finnes barer, diskoteker og hoteller. Med andre ord; steder hvor jentene er vant til å gå ut på livet. Noen ganger vil du treffe jenter som tar det for gitt at den besøkende vifter med lommeboka, mens det andre steder dreier seg om vanlige jenter som er på by'n en lørdagskveld.
    Er du en eventyrer som søker deg fram til isolerte øyer hvor det ikke engang finnes en bar, så kan det bli vanskeligere med nærkontakt - og hvor det isåfall kan bety ring på fingeren eller en kniv i ryggen! Og skulle du tross alt klare å finne fram til en øy hvor de urgamle sexlekene fortsatt eksisterer....ikke fortelle det til noen!
   Før du navigerer deg videre ved å scrolle deg nedover eller klikke her: Husk at det er registert AIDS i hvert eneste land i sydhavet!
HVOR LIGGER SYDHAVSRIKENE?
Stillehavet er enormt stort, noe du best ser ved å snurre på en globus. Ved å klikke her kommer du til et klikkbart kart over sydhavet, som er en del av et internettmagasin jeg har laget: "Sydhav på nettet" www.sydhav.no. Her finner du enda flere opplysningen om landene - i tillegg til artikler, bilder, musikk, video, oppslagstavle og mye mer.
HVORDAN KOMMER JEG DIT?
Vel, det er langt å svømme, men det går greit med fly! Igjen - sjekk "Sydhav på nettet" www.sydhav.no, her finner du opplysninger om hvordan du kommer til landene i sydhavet. Og forslag til drømmereiser.

HVORDAN SER JENTENE UT?

Vi deler gjerne Stillehavet i tre deler etter folkegruppene: Polynesia, melanesia og mikronesia. Forenklet kan vi si at jentene i melanesia er svært mørkhudete med krøllete hår, at de fra mikronesia er brunhudete med ganske asiatiske trekk og at de fra polynsia er lyshudete med nesten europeiske trekk.
Under landene finner du et "Galleri" med bilder av jenter, småbilder, "thumnails", som du får i full størrelse ved å klikke på dem.
Fransk Polynesia og Hawaiis gallerier er av profesjonell karakter, mens de fleste andre landene viser mer vanlige jenter slik du kan treffe dem rundt på øyene.
SKRIVE MED JENTENE?
I vår kontaktspalte PacificPenPals, kan du legge inn din egen kontaktannonse - gratis . Klikk her!


NAVIGER  DEG FRAM MED "SEXTANTEN"!
Ved å klikke på det sydhavslandet som interesserer deg vil du få mer opplysninger hvor du bør ta flyet for å komme i kontakt med jentene - og kan titte på bilder av skjønnhetene!


POLYNESIA:
Fransk Polynesia (Tahiti)
Cookøyene
Amerikansk Samoa
Samoa (Western)
Tonga
Tuvalu
Hawaii

MIKRONESIA:
Kiribati
Marshalløyene
Federated States of Micronesia

Nauru

MELANESIA:
Fiji
Papua Ny Guinea

Salomonøyene

Jeg dro fra Norge til sydhavet alene i en 22-fots seilbåt. Etter fire års eventyrseilas mellom isolerte atoller i Stillehavet ble Coco Loco knust på Salomonøyene. Jeg vendte tilbake til sydhavet etter et kort Norges-opphold, og ble gift med høvdingdatteren Emma Toematagi i det polynesiske riket Tuvalu. Vi bygget opp vårt hjem på en ubebodd koralløy, men etter seks års moderne Robinson Crusoe-liv tvang klimaforandring med orkaner oss vekk. Mer om mine sydhavseventyr kan du finne ved å klikke på linkene under.

[Seilasen] [Atoll-livet] [Flukten] [Sydhav i Norge] [En smak av sydhav] [Bøkene] [Førsteside]
[Sydhav i Norge]
[Sydhav på nettet]

©Terje Dahl