Me: Terje Dahl. Click for my personal home-pages.Jeg redigerer et internettmagasin om Stillehavsøyene, Sydhav, og da jeg gjorde undersøkelser for å lære mer om de forhistoriske statuene på øyene oppdaget jeg at legendene knyttet til dem alltid fortalte om kjemper. Og til min overraskelse oppdaget jeg at det samme gjaldt legender verden over!
Kjemper. Menneskelige skapninger, mye høyere enn vanlige mennesker. Som de norske trollene, titanerne fra gresk mytologi og Goliat fra Bibelen. Ja, vi har alle hørt og lest om kjemper. Men: Hva hvis historiene er mer enn bare eventyr og mytologi, hva hvis kjempene faktisk har levd? At man har skjult beinrester og fossiler så vi ikke skal se dem, at myndighetene og arkeologene holder sannheten hemmelig? Heldigvis å har vi jo internett i dag hvor vi kan dele informasjon, så la oss gå sammen om å finne sannheten! Jeg tror at dette vil være veldig interessant - til og med viktig. For uten å vite sannheten om vår fortid så kan det være at vi har en framtid vi ikke kan stole på!
Bibelen
I eldgamle skrifter veden over kan du lese historier om kjemper. Mest berømt er selvsagt den kristne Bibelen.
Genesis 6.4:
"Det var kjemper på jorden i de dager, og også etterpå, når Guds sønner hadde samkvem med jordens døtre og fikk barn med dem. Det var de veldige menn fra eldgammel tid, de navngjetne."
Husker du kjempen som David drepte med slyngen sin? Goliat fra Garth var godt over tre meter høy - en av de siste kjempene, Anakimene. De første kjempene? Du finner dem omtalt helt i begynnelsen av det gamle testamentet, Genesis 6: "Det var kjemper på jorden i de dager."
   Mange forskere sier at vår sivilisasjon startet i det gamle Mesopotamia, med det sumerske folket. De lærte ifølge skriftene alt fra deres guder, som skrivekunst og matematikk. Som Gud i kristendommen så kom også deres guder fra himmelen, men ikke en teologisk himmel. De kom fra stjernene, fra pleiadene. Og hva mer: Disse gudene var kjemper!
Oppdagelsesreisende
Giants of Patagonia.Eldgamle legender forteller at man kan finne mengder med gull et eller annet sted over havet. I 1519 ble den spanske oppdagelsesreisende Magellan, etter det historiebøkene sier, den første til å dra over verdenshavene på leting etter gullet. Like før han seilte rundt spissen av Sør-Amerika støtte han på et folkeslag som var svært høye. Han kalte landet Patagonia - etter kjempenes svære føtter.
   Da spanjolene i sin tørst etter gull oppdaget Mexico hørte de legender som sa at pyramidene de oppdaget var laget av kjemper. Den forhistoriske byen
Teotihuacan skulle ha vært laget av kjemper med det formålet å kunne forandre mennesker til guder.
   Også i Sør-Amerika fant spanjolene gull, mengder med gjenstander laget av gull, som ble smeltet ned og sendt til Spania. Heldigvis finnes det et privat gullmuseum hvor inviterte gjester kan titte på en mumifisert inkakonge. Han var en kjempe. Ikke noe vanskelig å se at hodet omtrent har dobbelt størrelse av et vanlig hode, og hans tunika som er laget av vevd gull er to og en halv meter lang - og den slepte ikke i bakken!
   I Sør-Amerika har man også nedskrevete spanske fortellinger om andre kjemper, som om de brutale kjempene som kom inn fra havet i et skip og terroriserte den lokale befolkningen og bedrev kannibalisme.

Moai of Eastern Island.Stillehavsøyene
Det var ikke bare spanjolene som krysset verdenshavene på jakt etter rikdom. Den nederlandske oppdagelsesreisende Jacob Roggeveen oppdaget en øy langt ute i havet en påskedag i 1772 og be overrasket over å finne enormt store statuer av stein. Og levende kjemper som var så høye at sjømennene kunne gå oppreist mellom beina deres! Det er ikke bare på Påskeøya at det finnes store forhistoriske steinstatuer i det havet som dekker en tredjedel av planeten vår, og legender om kjemper finnes det på så godt som alle de tusenvis av øyer som er spredd ut over Stillehavet. Selv var jeg tilstede da to japanske arkeologer skulle åpne graven til en legendarisk kjempe i Tuvalu, men de ble stoppet i siste øyeblikk da de innfødte mente det ville være alt for farlig å forstyrre ånden til kjempen i den tre og en halv meter lange graven!
Giant sceletons, sizes.Dra vest!
De første fra Europa som søkte lykken i Nord-Amerika fant blodslit, indianere - og hva man tok for å være gravhauger. Mengder av dem. For å rydde plass for jernbane, veier, jordbruk og bygninger ble haugene gjerne gravd opp og jevnet med jorden. De som gravde ble overrasket over å finne gravkamre med skjeletter som var svært store. Hodeskaller fra haugene var store nok til å kunne tres ned over et levende menneskes hode! Selv om nybyggerne av og til traff på indianere som var svært høye så fikk gjenstander de fant ved siden av skjelettene dem til å konkludere at beinene ikke kunne ha tilhørt indianere. Det må ha vært en rase av kjemper i Amerika i forhistorisk tid!
Skjeleton found in Saudi Arabia!Over hele verden
Det som har blitt sagt å være etterlevninger av kjemper har blitt funnet over hele verden. Selvsagt vil det alltid forekomme "morsomme" historier som er fulgt opp med manipulerte bilder, men selv når man rydder unna alle de sensasjonelle fantasiene så er det mer enn nok materiale igjen til at man kan undre seg over om det vi som unge trodde var eventyr faktisk hadde rot i virkeligheten. Kanskje troll faktisk engang levde i huler i fjellene? Kanskje Goliat fra Bibelen faktisk var over tre meter høy?
Sumerian giants, six fingers.Seks fingre
Goliat hadde seks fingre og tær, og dette fenomenet finner du igjen i mange legender og historier om kjemper. Og du vil de det på forhistoriske statuer over hele verden. Det finnes også godt med såkalte fotavtrykk etter kjemper som har seks tær. Ja, mange hevder også at fossiler og beinrester etter kjemper har seks fingre og/eller tær. Vi kommer jo ikke utenom at mange hevder at aliens fra verdensrommet har seks fingre. Sumerrikets guder skulle også ha kommet fra stjernene, og avkommene deres (med mennesker) som gjerne ble til konger, er avbildet med seks fingre. At det antagelig er deres seks fingre som er årsaken til at de lanserte sekstallsystemet! (For å lese mine nettsider om seks fingre - klikk
her!)
here)
Gi meg bevis!
Du sier nok sikkert: - Kom med bevis! Hvor er beinene etter kjemper man skal ha funnet? Godt spørsmål, og jeg håper at vi en dag vil ha alle svarene. Nå er det jo slik at mange av de beinene som man mener å ha funnet var i svært dårlig forfatning etter å ha vært begravd i kanskje tusenvis av år og at de fleste smuldret til støv da man rørte dem. Noen bein ble begravd igjen, noen ble stjålet og andre ble vekk. Men gjennom årene så har det blitt sagt at ganske mange bein etter kjemper har blitt tatt vare på av myndigheter og museum - og skjult ute av syne. Ute av syne ute av tankene. Det går hardnakkete rykter om at dette skjer den dag i dag. Myndighetene ønsker ikke historier som kan forandre historien slik vi kjenner den - det kan skape store nasjonale og internasjonale problemer. Men vi liker vel ikke å bli holdt utenfor - gjøre vi vel?

Så kom igjen, folkens: Send meg fakta, bilder og teorier!


Artikler og siste utvikling - foreløpig kun på engelsk:
NEW
- A period of gigantism confirmed by Professor Lee Berger! Read more

- The old books
of the explorers tell about the giants of Patagonia. Read more
- Giant hand axes found in African desert, confirmed by professor! Read more
-
Klaus Dona confirms giant bones from Ecuador! Read more
- University confirms records of the large skull of Texas! Read more
- Glenn Kimball confirms the gold clad giant mummies of Peru
! Read more
- I have found several old newspaper articles in New York Times!
Read more
- The skeleton found in Saudi Arabia was true, even if the picture was fake!
Read more
- I have received confirmation on the Lovelock-giants from museum!
Read more
Me: Terje Dahl. Click for my personal home-pages.Jeg heter Terje Dahl, og jeg er norsk. Jeg seilte alene til Stillehavet i min lille seilbåt Coco Loco og bodde siden flere år på en isolert øy i Tuvalu. Jeg er svært interessert i den gamle sydhavskulturen og liker også å ha et våkent øye for de eldgamle mysteriene som finnes på kloden. Og heldigvis for meg: De to emnene henger ofte sammen!

Jeg gjør ikke noen penger på disse sidene eller mine undersøkelser (- jeg har ikke utgitt noen bok om kjemper). Jeg driver med dette fordi jeg føler det er viktig: Uten å kjenne fortiden vår så kan det være vanskelig å si noe om framtiden!

Terje Dahl 2006-2011.